St. Emilion og Melodi Grand Prix
Fredag d. 27. januar lød startskuddet for dette års Melodi Grand Prix. I den anledning lavede vi lidt mad, inviterede lidt venner op - og traditionen tro smagte lidt gode sager.
Chateau Figeac, St. Emilion,Premier Grand Cru Classe, 1994
Cheatau La Couspaude, St. Emilion, Fran Cru Classe, 1994
Stadig glimrende vine, især Ch. Figeac som jeg ellers prøvesmagte for et års tid siden, og som både min far og jeg mente have været bedre. Men om det var Melodi Grand Prix stemningen eller selskabet, så var Figeac på toppen. Blød og venlig, meget flot balance mellem sødmen og en tilpas syre der passede godt til mørbrad af krondyr, som var på menuen. Ch. Couspaude var derimod på vej ned, dog stadig drikkelig - og som en sippevin efter maden fungerede den fint. Tilpas frugt, mørke bær og merlot karakter.
Dejlige vine, nogenlunde Grand Prix sange og godt selskab - hyggelig aften i godt selskab.
Chateau Figeac, St. Emilion,Premier Grand Cru Classe, 1994
Cheatau La Couspaude, St. Emilion, Fran Cru Classe, 1994
Stadig glimrende vine, især Ch. Figeac som jeg ellers prøvesmagte for et års tid siden, og som både min far og jeg mente have været bedre. Men om det var Melodi Grand Prix stemningen eller selskabet, så var Figeac på toppen. Blød og venlig, meget flot balance mellem sødmen og en tilpas syre der passede godt til mørbrad af krondyr, som var på menuen. Ch. Couspaude var derimod på vej ned, dog stadig drikkelig - og som en sippevin efter maden fungerede den fint. Tilpas frugt, mørke bær og merlot karakter.
Dejlige vine, nogenlunde Grand Prix sange og godt selskab - hyggelig aften i godt selskab.
0 Comments:
Post a Comment
<< Home