Nytårsvinene 2006
Menu til nytårsaften, 31. december 2006:
Appetizer:
Filet af rødfisk serveret med gulerodssuppe
Vine:
- Selaks, Sauvignon blanc, 2006, New Zealand.
Forret:
Kammuslinger med årstidens rodfrugter og hummerreduktion
Vine:
-Rossj-Bass, chardonnay 2004, Gaja, Italien
Mellemret:
Afrensende Riesling/Martini-sorbet
Hovedret:
Kronvildt med fois gras serveret med årstidens grønt, kartoffeltårn og vildtsky
Vine:
-Leoville Barton, 2. Cru Classe, 1989, Frankrig
-Cecarin Ballerin, Barbera D’Alba, 2004.
Efterret:
Ostetallerken med honningristet pumpernickel, sesam-rugkiks og abrikoskompot
Vine:
-Ramos Pinto, Late Bottle Vintage, 1997
Dessert:
Rubinsteinerkage a la´ Hadsund
Vine:
-Barbadillo, cream sherry, 2004
Midnat:
-Albert Sounit, Cremant de Bourgogne prestige
Kransekage og hjemmelavet chokolade
Appetizer:
Filet af rødfisk serveret med gulerodssuppe
Vine:
- Selaks, Sauvignon blanc, 2006, New Zealand.
Forret:
Kammuslinger med årstidens rodfrugter og hummerreduktion
Vine:
-Rossj-Bass, chardonnay 2004, Gaja, Italien
Mellemret:
Afrensende Riesling/Martini-sorbet
Hovedret:
Kronvildt med fois gras serveret med årstidens grønt, kartoffeltårn og vildtsky
Vine:
-Leoville Barton, 2. Cru Classe, 1989, Frankrig
-Cecarin Ballerin, Barbera D’Alba, 2004.
Efterret:
Ostetallerken med honningristet pumpernickel, sesam-rugkiks og abrikoskompot
Vine:
-Ramos Pinto, Late Bottle Vintage, 1997
Dessert:
Rubinsteinerkage a la´ Hadsund
Vine:
-Barbadillo, cream sherry, 2004
Midnat:
-Albert Sounit, Cremant de Bourgogne prestige
Kransekage og hjemmelavet chokolade
2 Comments:
Hej Mikkel
Sikke en flot præsentation, men der mangler lidt synes jeg.
Det var en super oplevelse på aftenen, så kunne du ikke lige smide en lille kommentar til vinene, samt hvad de blev serveret til? Det giver et godt indtryk af vinene, og de supplerede jo menuen supergodt - og omvendt.
Desuden fortjener menuen næsten også lige at blive nævnt - Mortens Kro go home!
Meget fint med menuen Mikkel - dog vil jeg gøre opmærksom på at det ikke var en Rossj Bass 2004, men en 2005'er!
tsk tsk...
/Mrak
Post a Comment
<< Home