Tuesday, January 02, 2007

Nytårsvinene 2006

Menu til nytårsaften, 31. december 2006:


Appetizer:

Filet af rødfisk serveret med gulerodssuppe

Vine:

- Selaks, Sauvignon blanc, 2006, New Zealand.

Forret:

Kammuslinger med årstidens rodfrugter og hummerreduktion

Vine:

-Rossj-Bass, chardonnay 2004, Gaja, Italien

Mellemret:

Afrensende Riesling/Martini-sorbet

Hovedret:

Kronvildt med fois gras serveret med årstidens grønt, kartoffeltårn og vildtsky

Vine:
-Leoville Barton, 2. Cru Classe, 1989, Frankrig
-Cecarin Ballerin, Barbera D’Alba, 2004.

Efterret:

Ostetallerken med honningristet pumpernickel, sesam-rugkiks og abrikoskompot

Vine:

-Ramos Pinto, Late Bottle Vintage, 1997

Dessert:

Rubinsteinerkage a la´ Hadsund

Vine:

-Barbadillo, cream sherry, 2004


Midnat:
-Albert Sounit, Cremant de Bourgogne prestige
Kransekage og hjemmelavet chokolade

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Hej Mikkel

Sikke en flot præsentation, men der mangler lidt synes jeg.

Det var en super oplevelse på aftenen, så kunne du ikke lige smide en lille kommentar til vinene, samt hvad de blev serveret til? Det giver et godt indtryk af vinene, og de supplerede jo menuen supergodt - og omvendt.

Desuden fortjener menuen næsten også lige at blive nævnt - Mortens Kro go home!

2:38 AM  
Anonymous Anonymous said...

Meget fint med menuen Mikkel - dog vil jeg gøre opmærksom på at det ikke var en Rossj Bass 2004, men en 2005'er!

tsk tsk...

/Mrak

6:14 AM  

Post a Comment

<< Home